parlofonie en videofonie

Wij kunnen u de merken bTicino, Niko en Panasonic aanbieden.

 

 

logo-BTicino

 

 

bTicino parlofonie.

Ticino parlefoonAudiokit (parlefoonkit):

Kit met opbouwdeurstation, een handenvrije binnenpost en voeding.

Het deurstation kan met een extra inbouwdoos in de muur ingebouwd worden. Deze kit is uitbreidbaar tot maximum 5 binnenposten.

 

 

 

 

bTicino videofonie
Ticino videofoonVideokits (videofoonkit):

Kit met opbouwdeurstation, een handenvrije beeldbinnenpost en voeding.

Verbinding met smartphone via het Wifi of 3/4G netwerk

Gratis applicatie “Door Entry” downloadbaar via Apple Store / Google Play

Beeldopname van 25 oproepen in hoge resolutie of 150 oproepen in lage resolutie.

Geïntegreerde badgelezer + 8 badges.

 

bTicino videofoon met doorschakeling naar smartphone

 

bTicino videofoon

bTicino online calculator: bereken & stel zelf uw videofoon samen.

Via de handige tool van bTicino kan u zelf uw parlefoon of videofoon samenstellen. U kan kiezen uit inbouw- of opbouwversies, verschillende kleuren, interessante opties, …

wat kost mijn video-installatie

 

logo-niko

 

Niko parlofonie & videofonie heeft een eenvoudig en uiterst compact design. De buitenposten zijn zowel op- als inbouw verkrijgbaar, met of zonder kleurencamera. Ze zijn vandaal- en weersbestendig. Zo heb je altijd een stijlvol visitekaartje aan de deur. De nieuwste binnenposten hebben geen hoorn meer, je communiceert handenvrij en comfortabel met je bezoekers.

Met een audio- of videokit haal je meteen een complete oplossing in huis. De kits zijn voorgeprogrammeerd en bevatten een stijlvolle binnen- en aluminium buitenpost, plus de voeding. Bovendien zijn ze gemakkelijk uitbreidbaar met een extra binnenpost, audiobuitenpost en een contact om een poort of hek te bedienen.

 

Niko parlofonie.

niko-10151 niko-10520Deze audiokit met tweedraadstechnologie bestaat uit:
• één audiobuitenpost met één beldrukknop voor opbouw (10-151),
• één audiobinnenpost (10-520),
• één voeding 20 (10-801). De buitenpost is voorzien van een instelbare microfoon en luidspreker en een verlicht tekstveld voor personalisatie. Op de binnenpost kun je het belvolume regelen en uitschakelen. De communicatie met de buitenpost verloopt handenvrij. Het deurslot kan rechtstreeks op de voeding worden aangesloten. De kit is voorgeprogrammeerd zodat je het enkel nog hoeft aan te sluiten.

 

 

De kit is uitbreidbaar met:
• één audiobinnenpost (10-520) of één compacte deurtelefoon voor opbouw (10-505),
• één audiobuitenpost,
• één DIN-railrelais (10-831) om een extra poort of hek aan te sturen,
• één tafelsteun (10-519) voor de audiobinnenpost

 

Niko videofonie.

niko-10570 niko-10161Deze videokit bestaat uit:
• één compacte aluminium videobuitenpost voor opbouw met één beldrukknop (10-161),
• één videobinnenpost met kleurenscherm en touchbediening (10-570),
• één videovoeding (10-806). De buitenpost is voorzien van een instelbare microfoon en luidspreker en een tekstveld voor personalisatie dat enkel verlicht wordt bij duisternis. De kleurencamera heeft infraroodleds voor een betere zichtbaarheid ‘s nachts. De compacte witte binnenpost biedt een uitstekende beeld- en geluidskwaliteit en maakt handenvrije communicatie met de bezoeker mogelijk. De binnenpost is voorzien van vlakke aanraakgevoelige toetsen, wat de vormgeving en het onderhoudsgemak verhoogt. Het deurslot kan rechtstreeks op de voeding worden aangesloten. De kit is voorgeprogrammeerd zodat je het enkel nog hoeft aan te sluiten.

 

 

 

 

De kit is uitbreidbaar met:
• één videobinnenpost (10-570 of 10-571) en één modulaire splitter 2 (10-824-01) OF drie audiobinnenposten (10-520 of 10-505),
• één audiobuitenpost,
• één DIN-railrelais (10-831) om een extra poort of hek aan te sturen,
• één tafelsteun (10-567) voor de videobinnenpost

 

panasonic logo

 

Panasonic introduceert een video intercom systeem welke gebruik maakt van draadloze communicatie technieken voor uw huisbewaking. De handzame handsets zijn voorzien van een full color display en kunnen eenvoudig meegenomen worden. Hierdoor kunt u overal uw bezoekers te woord staan, nadat ze aangebeld hebben. Dankzij de brede kijkhoek heeft u een uitstekend zicht op de persoon / personen die aan de deur staan.  U kunt ook extra draadloze camera’s en handsets toevoegen. De draadloze camera’s zijn voorzien van een sensor die ook op warmte reageert. Zowel de camera’s als de extra handsets worden draadloos aan het systeem gekoppeld. Mocht er meer draadloos bereik nodig zijn, dan kunnen er tevens range extenders worden aangesloten. Dankzij de draadloze installatie, bent u geheel vrij om de camera’s en handsets daar te plaatsen waar u het prettig vindt in uw woning. Tevens heeft de bedrade monitor een ingebouwde opname functie, zodat iedereen die voor de deur staat en aanbelt zal worden opgenomen. Laat u zelf overtuigen van de kwaliteit en eenvoud van het systeem.

 

Panasonic videofoon