laurastar

logo-laurastar

… te zien in onze toonzaal !


Laurastar stoomgenerator Lift

laurastar-Lift

 

 Met Lift, haal je een trendy draagbare stoomgenerator in huis met hedendaagse looks. Licht en compact? Je neemt je strijkapparaat óveral mee naartoe…
De generator verspreidt ultrafijne, maar extra sterke stoom. Daarbij kan dit toestel íedere stof aan, zelfs bij het verticaal ontkreuken. Met een gewicht van om en bij de 5 kilo, draag je deze Lift van de strijkplank naar de dressing, naar de waskamer en terug.
Opteer je voor een Lift+ editie – in de kleuren Ultimate Black en Platinum – dan ga je de wasmand te lijf met de uniek gepatenteerde Actieve 3D zool. Deze technologie zorgt in één beweging voor gladgestreken plooien en een opfrissing van de vezels. Het is een gelijkmatige verdeling van stoom over je stoffen die hiervoor zorgt.

Laurstar strijksystemen.

laurastar-s7

 

Laurastar S7.

Laurastar rust de nieuwe Laurastar S7 uit met hun nieuwe, gepatenteerde 3Dii technologie, en zet een nieuwe standaard voor zichzelf neer. Het nieuwe strijksysteem is immers voorzien van een driemensionale, actieve zool, die jouw wasgoed niet enkel sneller, maar ook gemakkelijker, plooivrij kan maken.

De nieuwe zool werd uiteraard, net als de voorgaande modellen, ontworpen voor het koud strijken in drie verschillende strijkfases – verwarmen, glad strijken en het afkoelen van de kledij – waardoor het strijken in één enkele strijkbeweging gebeurt. Maar daarnaast zal deze zool de stof direct aanspannen en zo onmiddellijk de plooien, afkomstig van het wassen en drogen, verwijderen.

De stoom wordt dan weer over het gehele oppervlak van de zool geïnjecteerd, waardoor het gelijkmatig door de vezels dringt. Het dubbele stoomvolume, dat eerst verwarmd wordt in het verwarmingselement, waarna het afkoelt, om vervolgens opnieuw opgewarmd te worden binnenin het ijzer, wordt aan een constante druk met een stoomdebiet van 200 l/min verspreid.

De Laurastar S7 is uiteraard ook uitgerust met een actieve tafel, met een stil  aanzuig -en opblaassysteem met twee verschillende snelheden, die plooien en nadruk van naden voorkomt. Daarnaast is het toestel ook voorzien van een kwalitatieve hoes, een geïntegreerde filter, een draadgeleider, een vulling, een ledigingsbak en een isoleermat.

laurstar-s6

Laurastar S6.

Meer tijd vrijmaken voor het gezin, of voor jezelf, daar draait het allemaal om, en omdat huishoudelijke taken best een zware, tijdrovende last kunnen worden, ontwikkelde Laurastar een strijkijzer dat zo eenvoudig in gebruik is dat iedereen er mee aan de slag kan en bovendien over de kwaliteiten van een professioneel toestel beschikt, de Magic i-S6.

Dankzij de CLiiCK- technologie hoef je zelf niet langer de stoomtoevoer te regelen, er komt automatisch stoom vrij zodra je het strijkijzer voorwaarts beweegt, en de stoomtoevoer wordt afgesloten, zodra je stopt of het strijkijzer achterwaarts beweegt. Door de combinatie van een dunne zool en vederlichte materialen, de zogenaamde LiiGHT- technologie, kon Laurastar dan weer het gewicht van het strijkijzer verminderen. Het 2,5 meter lange snoer verdwijnt automatisch en vergemakkelijkt de verplaatsing in alle veiligheid.