schakelaars en stopcontacten

logo-niko

Design en innovatie sinds 1919

Niko produceert vanuit zijn hoofdkantoor in Sint-Niklaas oplossingen voor schakelmateriaal, energiemanagement, toegangscontrole, lichtsturing en huisautomatisering. Niko zet volop in op doordacht design en investeert hiervoor sterk in onderzoek en ontwikkeling. Dit resulteert in kwalitatief hoogstaande producten en een milieuvriendelijk productieproces. Binnen zijn designfilosofie streeft Niko er voortdurend naar innovatieve, esthetisch aantrekkelijke en gebruiksvriendelijke producten op de markt te brengen.

Niko Pure

Kies voor Niko Pure als je houdt van ultrastrak design en functionaliteit zonder franjes. Exclusieve materialen zoals bamboe en roestvrij staal garanderen een duurzame en stijlvolle afwerking.

niko-pure

Niko Intense

Bij Niko intense staat de aanraking centraal. Deze reeks moet je voelen. De strakke vorm met zachte belijning straalt intensiteit uit en geeft deze schakelaars een warm karakter.

niko-intense

Niko Original

De reeks Niko original wordt getekend door uiterst zachte lijnen. Ze is beschikbaar in een mild kleurenpallet waardoor ze overal discreet aanwezig is.

niko-original

 

logo-BTicino
BTicino, merk van de Franse Legrand Group, positioneert zich op wereldvlak
als specialist van schakelaars en residentiële systemen (domotica en video-parlofonie).
De onderneming staat symbool voor “made in Italy” topkwaliteit, technologie en design.
Innovatie staat centraal.

livinglight

LivingLight bestaat in twee complementaire formaten die beide worden gekenmerkt door een grote esthetische keuzevrijheid: strakke en sobere lijnen, minimalistische vormgeving, aparte kleuren en afwerkingseffecten die met licht spelen.

 

livinglight1 livinglight2livinglight3 livinglight6 livinglight4 livinglight5

 

axolute

Axolute is de ontmoeting tussen digitale spitstechnologie en de nieuwste trends in Italiaans design. Het is een avant-gardistische reeks schakelaars die de grenzen van het luxueuze comfort doorbreekt. Met deze reeks koppelt Bticino luxe aan de harmonie en elegantie van zijn producten: aparte formaten, kleuren en materialen en een buitengewone esthetische aanpak.

axolute2 axolute1 axolute3 axolute4

magic

Het is voor BTicino in meer dan één opzicht een magisch woord. Toen in 1961 modulair schakelmateriaal voor het eerst werd geïntroduceerd gaf dit een nieuwe dimensie aan de elektrische installatie.

Een element dat voordien een louter functionele rol speelde, werd een volwaardig onderdeel van de binnenhuisinrichting. De Magic reeks schakelaars van BTicino genoot onmiddellijk de waardering van architecten.

Meer dan 50 jaar later is Magic nog steeds een toonbeeld van tijdloos design en een vaste waarde.

magic1

Interessante links :

www.bticino.be
http://www.bticino.be/nl/downloads/catalogi