KitchenAid

kitchenaid-logo

KitchenAid keukenrobot.

De eerste mixer van KitchenAid verscheen in 1919 in de Amerikaanse huishoudelijke keukens. Sindsdien werden ze constant onderworpen aan verfijning, verbetering en vernieuwing, wat heeft geresulteerd in de Artisan mixer/keukenrobot van nu, die echt werd gemaakt om te presteren en om lang mee te gaan. Dankzij het unieke professionele design is het precies een uitbreiding van uw handen, uw verbeelding en uw vaardigheden, u kunt zich uitdrukken via het koken, en u kunt elke keer opnieuw iets echt speciaals maken. Met een ruim assortiment aan optionele accessoires maakt u van de Artisan mixer/keukenrobot een echte ‘kitchen aid’ (keukenhulp). Maak ze vast aan de mixer via de enkele naaf en u bent klaar om te bereiden, terwijl u zelf minder hoeft te doen. Met deze accessoires kunt u moeiteloos vlees malen, pasta maken, rollen en snijden, kleine tot grote hoeveelheden mengen, en dit alles dankzij onze meer dan 90 jaar oude vakkennis in mixen.

kitchenaid-kobaltblauw kitchenaid-appelgroen kitchenaid-onyxzwart kitchenaid-pastelgeel kitchenaid-chroom kitchenaid-oranje kitchenaid-keizerrood kitchenaid-wit kitchenaid-roze kitchenaid-amandelwit kitchenaid-nikkel kitchenaid-tingrijs kitchenaid-turkooiskitachenaid-appelrood kitchenaid-lila

En nog vele andere kleuren zijn beschikbaar !

KitchenAid blender.

De Artisan Blender is stevig, stabiel en gemaakt om lang mee te gaan, hij biedt u alles wat u nodig heeft om telkens opnieuw de perfectie na te streven. Dankzij zijn vele functies en kenmerken is hij veilig, efficiënt en gemakkelijk te reinigen, u zult evenveel van deze blender houden als van het lekkers dat hij u helpt maken.

kitchenaid-bl-oranje kitchenaid-bl-keizerrood kitchen-aid-bl-amandelwit

En nog vele andere kleuren zijn beschikbaar !

Foodprocessor.

In de huidige drukke tijden, waarin multitasken centraal staat, wacht voor u een centraal punt van rust: uw keuken. Daar staat een multifunctionele machine te wachten om u op verschillende niveaus creatief te laten genieten van uw kookervaring. Met deze vernieuwende foodprocessor– die uw ingrediënten met het grootste gemak hakt en raspt – vergeet u gewoon dat er nog messen bestaan. Probleemloos snijdt u dikke en dunne schijven – en dat allemaal tegelijkertijd! De mengkom biedt voldoende capaciteit voor grote klussen, terwijl u dankzij de exclusieve, extern instelbare schaafschijf van KitchenAid de dikte van dun naar dik kunt instellen zonder de messenset te hoeven verwijderen. Met deze foodprocessor kunt u in een mum van tijd en zonder verspilling van de voedingswaren de heerlijkste en leukste maaltijden bereiden.

kitchenaid-food-zilver kitchenaid-food-amandelwit kitchenaid-food-keizerrood

En nog vele andere kleuren zijn beschikbaar !

Staafmixer.

Waar eenvoud en verfijndheid samenkomen. De gestroomlijnde en krachtige Draadloze Staafmixer is de droom van elke naarstige kok: het is een handige, herlaadbare mixer, zonder netsnoer en zeer stil. Met z’n roestvrijstalen S-vormig mes met verwijderbare panbescherming maakt dit product het mogelijk om fijn te malen, te mengen, en fijn te hakken zonder kookpannen te beschadigen. Waait er een wervelwind aan activiteiten door de keuken? Geen probleem! Dans gezwind van bord tot bord, en geniet van de vrijheid en creativiteit van het draadloos mixen.

kitchenaid-mixer-keizerrood kitchenaid-mixer-onyxzwart

Broodrooster.

De ochtend begroeten met een goudbruine toast is een van de heerlijkste kleine geneugten des levens. ‘s Avonds laat kan een smeltend smakelijk broodje smeltende kaas een toegeeflijk moment van steun zijn. De Artisan Broodrooster biedt echt de ultieme toastervaring: dankzij de automatische sensor die alle soorten brood automatisch omhoog brengt, kunt u uw brood goudbruin roosteren, precies zoals u het graag hebt. U kiest gewoon een van de zeven standen die worden aangeduid door een led-timer. Zoals een attente vriend, zo zal de Artisan Broodrooster erover waken dat uw toast warm blijft, als u even weg bent. Hij heeft ook een tosti/croque-monsieurklem om heerlijke tosti’s/croque-monsieurs te bereiden zonder lekken, en een functie voor bagels die zorgt, voor perfecte bagels en koffiebroodjes.

kitchenaid-toast-amandelwit kitchenaid-toast-onyxzwart kitchenaid-toast-keizerrood

En nog vele andere kleuren zijn beschikbaar !

Waterkoker.

Even aan de rem trekken om wat bij te praten rond een warm drankje is een ritueel dat we vaak herhalen in ons leven. In een kleur naar keuze en met een uitnodigend gewelfd afgerond design is de 1,5 L Waterkoker met dubbele wand ook multifunctioneel. Bent u een liefhebber van thee? Pas de temperatuur aan naar eigen wens en smaak: lekker warm voor delicate groene thee of heet voor grove Assam. De dubbele wand houdt het water langer warm en de waterkoker voelt koeler aan langs de buitenkant. Een sprankel kleur in uw keuken, de Artisan Waterkoker staat altijd klaar voor de volgende babbel.

kitchenaid-water-onyxzwart kitchenaid-water-keizerrood kitchenaid-amandelwit

En nog vele andere kleuren zijn beschikbaar !

Koffiemolen.

Experts zijn het erover eens dat malen met slijpstenen de perfecte manier is om koffie te malen en de echte smaak te behouden. Met de Artisan Koffiemolen kunt u uw favoriete koffiebonen malen, u kunt kiezen uit 15 verschillende maalniveaus. Zo heeft u altijd de perfecte maling om zelfs de meest veeleisende mond te behagen.

kitchenaid-molen-onyxzwart kitchenaid-molen-amandelwit kitchenaid-molen-keizerrood

En nog vele andere kleuren zijn beschikbaar !