Niko videofonie

niko-videofoon

Niko state-of-the-art videofoon voor elke woning. Stel je eens voor dat je mensen die bij je komen aanbellen niet alleen hoort maar ook ziet vooraleer je ze binnenlaat… en dat om het even waar: aan de andere kant van je huis of aan de andere kant van de wereld… En stel je ook eens voor dat je voor de installatie zelfs geen nieuwe kabels nodig hebt.

Via deze Niko 2-draads videofoon kan u op een veilige & makkelijke manier zien wie bij u aanbelt. Het design van de buiten- & binnenpost is stijlvol en modern. Dankzij de robuuste, zwarte aluminium behuizing staat de videobuitenpost goed op elke gevel. Het verlichte naamplaatje maakt de buitenpost gemakkelijk herkenbaar, zelfs in het donker

De videobuitenpost beschikt over een HD-camera met infraroodtechnologie. Zo kan je alle bezoekers duidelijk zien, ook in het donker. Dankzij de brede camerahoek, blijven je bezoekers in beeld, ook als je bewegen.

Uiteraard ben je niet altijd thuis. Maar zelfs als je er niet bent, hou je thuis een oogje in het zeil. Download de Niko Access Control-app en bekijk wat zich voor je deur afspeelt. Van bij jou om de hoek, of vanuit het andere eind van de wereld.

Modulair opbouwbaar.

Je hebt een videofoonkit met videobuitenpost, voeding & videobinnenpost. Maar je hebt ook een videofoonkit met enkel videobuitenpost en voeding (wanneer je oproep enkel wil bekijken via je smartphone).

Maar de mogelijkheden zijn eindeloos : je kan tot 5 binnenposten aansluiten op één module of je kan ze gebruiken als intercom. Of wat dacht je van een tweede buitenpost voor je achterdeur of je thuiskantoor?

Videofoonkit (videobuitenpost, voeding & videobinnenpost) – via webshop

Videofoonkit (videfoonbuiten, voeding) – via webshop

Extra videobinnenpost – via webshop

Extra videobuitenpost – via webshop