Espresso’s

logo-jura

Zwitserse innovatie en kwaliteitsdenken

Zwitserse koffiecultuur – vers gemalen, niet uit capsules.

 

JURA Z6


Premium genot met professionele technologie.
Vol aroma dankzij de fluisterstille professionele koffiemolen, de grootste barista-diversiteit dankzij het geoptimaliseerde doorloopsysteem en een bedieningsfilisofie die eenvoud paart aan intelligentie – de nieuwe Z6 staat garant voor ultiem koffiegenot.

JURA E8

Bestseller in Optima formaat
De succesvolste volautomaat van Jura is nog verder geperfectioneerd. Met de E8 bereidt u nu in totaal 12 verschillende specialiteiten met één druk op de knop. Nieuwe verleidelijke opties zijn nu bovendien water voor groene thee, koffie speciaal, espresso doppio en espresso macchiato met één druk op de knop.

JURA S8

Momenten van eersteklas genot.
De stijlvolle S-serie in karakteristiek, harmonieus design straalt in alle opzichten kwaliteit en precisie uit. Deze verenigt het beste uit de compacte klasse met elementen uit het premiumsegment en weet te verrassen met een vleugje Giga. De indrukwekkende diversiteit aan specialiteiten en het meesterlijke koffieresultaat overtuigen zelfs de meest veeleisende fijnproevers. Vijftien specialiteiten stromen in het kopjes na aanraking van het 4,3inch grote touchscreen-kleurendisplay met hoge resolutie.

JURA J6

360° genieten voor alle zintuigen.
Ongetwijfeld behoort de J6 tot een van de mooiste manieren om goede smaak tot uiting te brengen. Het op alle vlakken volmaakte design harmonieert perfect met de edele materialen en de doordacht geplaatste accenten. Het brede spectrum aan koffiespecialiteiten kan te allen tijde in overtuigende kwaliteit worden bereid: daarvoor zorgen modernste technologieën. De bediening is eenvoudig en begrijpelijk, en is dankzij de optionele Smart Connect zelfs via smartphone mogelijk. 

JURA D6

Functionaliteit gepaard aan genot.
Zelfverklarend en snel perfecte koffie – met de D6 heel eenvoudig. Een intuïtief te begrijpen tekstdisplay en het Easy Cappuccino-systeem met draaiknop maken het mogelijk. Nieuw geïnterpreteerd en met hoogwaardige details aangevuld klassiek design zijn kenmerkend voor de D6. Het volgens actuele technische en ergonomische inzichten geoptimaliseerde Easy Cappuccino-systeem bekroont koffiespecialiteiten met melk zoals cappuccino met een verrukkelijk melkschuim met fijne poriën en een zachte consistentie.

JURA A7

Top-innovatie: perfecte espresso dankzij het impulsextractieproces.
De elegante A7 bekoort koffieliefhebbers met de meest uiteenlopende koffiespecialiteiten, unieke koffiekwaliteit, intuïtieve bediening, geringe benodigde ruimte en perfecte hygiëne. Met zijn markante, strakke en heldere lijnen, die de trendkleur wit optimaal tot uiting brengt, is het apparaat een echte must have voor designliefhebbers. Het impulsextractieproces optimaliseert de extractietijd en garandeert ook bij korte specialiteiten een maximaal aroma.
Als echt One-Touch-volautomaat beheerst de kleine van JURA alle specialiteiten van latte macchiato, cappuccino en melkschuim tot koffie, espresso of heet water – heel eenvoudig met één druk op de knop. Bovendien overtuigt hij dankzij de Energy Save Mode met een voorbeeldige energie-efficiëntie.JURA A1

Compacte elegantie voor koffiepuristen.
Strakke, heldere, gereduceerde vormen, elegantie, compactheid en de duidelijke focus op een uniek koffieresultaat kenmerken de nieuwe A1 van JURA. De slanke 1-kops volautomaat biedt alles wat het hartje van koffiepuristen begeert. Hij bereidt koffie en dankzij het top-innovatieve pulserend extractieproces zelfs ristretto en espresso in een kwaliteit die normaal alleen in de beste koffiebars te genieten valt.