Espresso’s

logo-jura

Zwitserse innovatie en kwaliteitsdenken

De passie voor ultieme koffiespecialiteiten, oogstrelend design en innovatieve technologie zijn een bron van inspiratie voor Jura.

In een moderne werkomgeving, die de uitwisseling tussen onze experts stimuleert, worden alle volautomaten van JURA in Zwitserland ontwikkeld. Sinds de oprichting van het bedrijf in 1931 behoort vooruitstrevend kwaliteitsdenken tot de kernwaarden van JURA. Moderne productienormen en permanente kwaliteitscontroles staan garant voor een ongekend hoge kwaliteit van productie én product.

Immers, wie kiest voor JURA, kiest voor

– duurzaamheid
– waardevastheid
– veelzijdige koffiespecialiteiten met één druk op de knop
– oogstrelend design
– innovatie en precisie

 

Jura impressa J9.3

jura-j93

De nieuwe nummer één van de IMPRESSA-J-serie zet u in één oogopslag in beeld. Het doordachte bedieningsconcept is uitermate eenvoudig en zelfverklarend: met de Rotary Selection de gewenste koffiespecialiteit selecteren, op de knop drukken en genieten.

Vanzelfsprekend bereidt de One-Touch-volautomaat het volledige spectrum aan koffiespecialiteiten, van latte macchiato tot ristretto, en dat met slechts één druk op de knop en zonder het kopje te hoeven verplaatsen.

TFT-display met Rotary Selection
Latte macchiato en cappuccino met één druk op de knop zonder dat het kopje hoeft te worden verplaatst
Traploos in hoogte verstelbare cappuccino-uitloop (110 – 153 mm)
Technologie voor fijn schuim
Aroma+-molen
Roestvrijstalen isoleer-melkhouder
Zero-Energy Switch


Jura ENA50 classic

jura-ena50classic

 

IMPRESSA F50 Classic – de succesvolle klassieker onder de koffie-volautomaten van JURA was goed en wordt nu nog beter.

Dankzij de vier programmeerbare bereidingstoetsen en de verbeterde bediening via de Rotary Switch is het nog nooit zo gemakkelijk geweest perfecte koffieresultaten te verkrijgen. Bepaal hoe u uw koffie graag lust en laat u tijdens de bereiding betoveren door de amberkleurige kopjesverlichting.

Connector System©
Rotary Switch
Zero-Energy Switch
Energie Spaar Modus
Intelligent Pre Brew Aroma System
Amberlight

 

Jura micro ena 1.

jura-menamicro1

De uitermate compacte 1-kops volautomaat voor perfecte espresso is consequent tot het minimale gereduceerd.

De volautomaat biedt drie vrij programmeerbare grootten van de kopjes op twee aromaniveaus. Het aroma-beschermdeksel houdt de koffiebonen vers, de Aroma+-molen maalt deze vervolgens behoedzaam, en de Micro zetgroep zorgt voor een extractie onder ideale omstandigheden. Dankzij het intelligente voorverwarmingssysteem stroomt de met een zachte crèmelaag bekroonde koffie altijd heet in het kopje.

 

Jura F7 platinum.

jura-f7-platinum

 

De heldere vormen, de expressieve lijnen en de duidelijke structuren maken de IMPRESSA F7 tot een sterke persoonlijkheid. Op subtiele wijze brengt het onmiskenbare design de sterkte, de souvereiniteit en het vakmanschap van het hoogwaardige Zwitserse kwaliteitsproduct tot uiting.

Volledig in overeenstemming met de populaire en beproefde IMPRESSA-F-serie presenteert de IMPRESSA F7 zich met een zelfverklarend en eenvoudig bedieningsconcept. Koffieliefhebbers kunnen de gewenste specialiteit hierdoor intuïtief en direct bereiden. Vanzelfsprekend bereidt het apparaat naar wens ook één of twee kopjes gelijktijdig.

Aroma+-molen voor een grote diversiteit aan koffiespecialiteiten, van ristretto, espresso en koffie tot cappuccino
Eenvoudig bedieningsconcept met centraal gepositioneerde bereidingstoetsen
Energie-efficiënt en ultrasnel klaar voor gebruik
In hoogte verstelbare koffie- en melkschuim-/melkuitloop (65 – 111 mm) met geïntegreerde kopjesverlichting in amber en wit

 

Jura C9 one touch.

jura-c9onetouch

De IMPRESSA C9 is een compacte volautomaat van JURA, die u met één druk op de knop en zonder het kopje te hoeven verplaatsen met trendy cappuccino verwent.

Het eenvoudige en logische bedieningsconcept in combinatie met een tekstdisplay stelt u in staat om uw koffiewensen snel en direct te realiseren.

Energie-efficiëntie en genot sluiten elkaar hierbij niet uit. De gepatenteerde Zero-Energy Switch koppelt het apparaat na de koffiebereiding volledig los van het stroomnet.

Cappuccino met één druk op de knop zonder het kopje te hoeven verplaatsen
Duidelijke tekstdisplay
Energie Spaar Modus
Eco-intelligentiue dankzij Zero-Energy Switch
Easy Cappuccinatore
Geïntegreerd cappuccino-reinigings- en spoelprogramma

 


logo-solis

 

 

Solis Barista Pro.

solis-114

 

De SOLIS Caffespresso Pro is een genot voor iedere koffieliefhebber. Met de unieke lagedruk voorperculatie functie zet u eenvoudig de perfecte kop koffie. Met deze espressomachine kunnen zowel een als twee koppen tegelijkertijd gezet worden en er de kopgrootte is programmeerbaar. De elektronische temperatuursregeling en de professionele hogedrukpomp van 15 bar zorgen voor de juiste koffie extractie.

Daarnaast beschikt de SOLIS Caffespresso Pro over een stoomfunctie en heeft het apparaat een toevoer voor heet water. Zo zet u ook snel en eenvoudig een kop thee. Verder heeft het apparaat een robuuste RVS behuizing, een uitneembare tamper en een warmhoudplaat voor koffiekoppen. Bovendien heeft de SOLIS Caffespresso Pro een energiebespaarstand.

 

Solis Caffespresso Pro.

solis-117

De SOLIS Caffespresso Pro is een genot voor iedere koffieliefhebber. Met de unieke lagedruk voorperculatie functie zet u eenvoudig de perfecte kop koffie. Met deze espressomachine kunnen zowel een als twee koppen tegelijkertijd gezet worden en er de kopgrootte is programmeerbaar. De elektronische temperatuursregeling en de professionele hogedrukpomp van 15 bar zorgen voor de juiste koffie extractie.

Daarnaast beschikt de SOLIS Caffespresso Pro over een stoomfunctie en heeft het apparaat een toevoer voor heet water. Zo zet u ook snel en eenvoudig een kop thee. Verder heeft het apparaat een robuuste RVS behuizing, een uitneembare tamper en een warmhoudplaat voor koffiekoppen. Bovendien heeft de SOLIS Caffespresso Pro een energiebespaarstand.

 

 


logo-nivona

 

 

Nivona Cafe Romatica 750.

nivona-caferomatica750

De in hoogte verstelbare koffieuitloop is perfect voor kleine en grote koppen koffie. Ook voor een latte macchiato-glas. Tijdens het koffiezetten wordt het kopje verlicht. Met het prachtige design, het goed leesbare digitale tekstdisplay en de makkelijke programmering kan aan iedere wens worden voldaan.

Met de functie ‘Spumatore’ wordt de opgeschuimde melk voor latte macchiato en cappuccino zeer romig. Heet water of stoom maakt u door op een knop te drukken of deze te draaien. Door een speciale isolering van het hoogwaardige maalwerk functioneert de 750 zeer geruisloos.

Mild of toch liever extra sterk? Met de bedieningsknop kunt u traploos de hoeveelheid per kopje instellen en door een druk op de bedieningsknop kunt u de gewenste aroma instellen. Om koffieresten te verwijderen en schimmelvorming te voorkomen, kunt u de zetgroep uit het apparaat nemen en onder stromend water afspoelen.

• Eco-modus en 0-Watt uitschakeling
• Geruisloze hoogwaardige koffiemolen
• Profi-cappuccino-functie ‘Spumatore’
• Digitale tekstdisplay voor gemakkelijke bediening
• Temperatuur programmering en 3 koffiesterktes
• Onderhoudsprogramma (spoelen, reinigen, ontkalken)
• Kopjesverlichting voor een optisch genot
• Uitneembare zetgroep

Nivona Cafe Romatica 830.

 

nivona-caferomatica-830
Met het doordachte design en grote goed leesbare tekstdisplay (nieuwe duidelijke bedieningssymbolen) maken het bereiden van koffie tot een waar genot. Koffie bereiden en een reiniging uitvoeren. Iedereen kan eenvoudig met deze machine overweg.

Niet slechts heerlijke koffie, maar ook mooie koffie. Tijdens het koffiezetten wordt het kopje(s) elegant verlicht.

Met de ingebouwde “Spumatore” wordt de opgeschuimde melk voor latte macchiato en cappuccino zeer romig.

Heel eenvoudig, kopje voor kopje espresso of melkdranken. Met de “one touch Spumatore” kunt U met één druk op de knop een heerlijke Latte Macchiato of Cappuccino bijzonder schuimig bereiden. En dit wordt verlicht door de aanwezige koppenverlichting. Nu komt het beste boven: aroma, gemixte verhoudingen en recepten kunnen naar wens ingesteld worden.

De in hoogte verstelbare koffie-uitloop is perfect voor kleine- en grote koppen koffie. Ook voor een latte macchiato glas. Dit is bijvoorbeeld zo’n extra detail.

Door een speciale isolering van het hoogwaardige maalwerk functioneert de 830 zeer geruisloos.

Om koffieresten te verwijderen en schimmelvorming te voorkomen, kunt U de zetgroep uit het apparaat nemen en onder stromend water afspoelen. Zo éénvoudig en gemakkelijk, wat U nauwelijks bij een ander apparaat vindt.

Heel handig, eenvoudig, en zeer betrouwbaar. Geheel vanzelf reinigt de ”OneTouch Spumatore” zich. Na de automatische spoeling met water en stoom is alles altijd schoon en een volgende werking is garandeerd. Opgeschuimde melk altijd vers en lekker.

• ECO-Mode en 0 Watt schakelaar
• Geruisloos hoogwaardige koffiemolen
• Melkschuim door één druk op de knop: ”One Touch Spumatore”
• Digitaal grafisch tekstdisplay voor eenvoudige bediening
• Persoonlijk te programmeren koffie recepten
• Temperatuurinstelling en aroma keuze
• Onderhoudsprogramma (spoelen, reinigen, ontkalken)
• Automatisch spoelsysteem voor de melkopschuimer „Spumatore“
• Automatische bonenbewaking (inkl. bonensensor)
• Kopjesverlichting voor een optisch genot


logo-nespresso

Krups XN8105.

krups-xn8105

 

Krups XN8006.

krups-xn8006

 

Krups XN720T.

krups-xn720t

 

Krups XN3006.

krups-xn3006

Krups XN2501.

krups-xn2501

Magimix 11335.

Magimix_11335

 

Magimix 11330

11389

 

Magimix 11300

l

 

… en nog vele andere kleuren en modellen in onze toonzaal !!!