wasautomaten

logo-aeg

 

… meer wasautomaten kunt u zien in onze toonzaal !

 

AEG wasautomaat L98699

 

L98699Zeer zuinige wasmachine (A+++ -20%) met extreem groot vulgewicht van 9 kg, ProTex Plus en Intuïtief LogiControl touch display.

De ProTex Plus wasmachine wast zo zacht dat ze zelfs de meest delicate stoffen veilig kan wassen, zodat uw kleding er langer als nieuw uitziet. Woolmark Gold gecertificeerd.

Aangezien deze wasmachine het gewicht van uw lading detecteert, krijgt u advies over de hoeveelheid wasmiddel die nodig is voor de beste resultaten, zonder verspilling.

A+++ -20% energieprestaties: 20% energiezuiniger dan de hoogste klasse op de markt, A+++ klasse

De wastijd wordt automatisch afgestemd op uw wasgoed waardoor uw kleding nooit te lang wordt gewassen.

Betrouwbaarheid, duurzaamheid en prestaties – met minimaal geluid – dankzij de inverter-motor

 

 

AEG wasautomaat L89495

 

L89495Doordat deze machine 50% minder energie verbruikt dan een wasmachine uit de klasse A+++, is de nieuwe AEG ÖKOMix de zuinigste wasmachine die er is.

Dankzij de ÖKOMix-technologie worden water en wasmiddel eerst gemengd voordat ze in de trommel komen waardoor het gebruikte water en wasmiddel efficiënter worden gebruikt.

De directe inspuiting zorgt ervoor dat het mengsel van water en wasmiddel gelijkmatig verdeeld wordt over het wasgoed. Zo worden vlekken en bleekvlekken op uw kleding voorkomen.

De nieuwe energiezuinige ÖKOInverter-motor biedt u de hoogste efficiëntie en duurzaamheid en zorgt voor superieure wasprestaties, ongeacht welk programma u gebruikt.

De wastijd wordt automatisch afgestemd op uw wasgoed waardoor uw kleding nooit te lang wordt gewassen.

Dankzij de AutoOff-functie gebruikt deze machine absoluut geen energie als het programma is afgelopen.

 

bekijk de folder  : aeg-wasautomaten-droogkasten