Fontini retro schakelaar : hoe maak je je keuze?

De retroschakelaars van Fontini bestaat in verschillende uitvoeringen en kleuren :

  • Opbouwschakelaars : Fontini Garby
  • Inbouwschakelaars : Fontini Garby Colonial

De opbouwschakelaars van Fontini : Garby

Dit is een voorbeeld van een Fontini Garby schakelaar. Deze schakelaar bestaat uit 3 delen : de witte schakelaar, de houten draaiknop & de houten, hoge montageplaat.

U kunt deze hoge montageplaat kiezen als uw kabel in een buis op de muur ligt. Op de foto ziet een hoge montageplaat ZONDER buisingang. Dus er bestaat montageplaten met buisingang(en).

Dit is een ander voorbeeld van een Fontini Garby schakelaar. Deze schakelaar heeft een dunnere montageplaat. Deze schakelaar bestaat uit vier delen : de zwarte schakelaar, een zwarte draaiknop en een plastic adapterplaatje die onder de schakelaar zit (niet zichtbaar op de foto).

Wanneer u werkt met deze lage montageplaat, komt uw kabel vanuit de muur, achter deze schakelaar.

Zoals u ziet kan u in het Fontini Garby gamma kiezen uit verschillende kleuren. De schakelaars/stopcontact bestaat uit verschillende kleuren : wit, zwart, wit met blauwmotief, pastelblauw, pastelroze, pastelgroen & ecru. De draaiknoppen voor de schakelaars zijn verkrijgbaar in wit, zwart, verouderd hout, retro-wit, retro-zwart, pastelblauw, pastelroze, pastelgroen & ecru. De montageplaten zijn verkrijgbaar in verouderd hout, hout onvernist, wit porselein of zwart porselein.

Het Garby gamma is nog uitgebreider dan u denkt. Ze hebben dus ook metalen buizen & aftakdozen in de kleur van de afdekplaat in verouderd hout, alles om deze buizen vast te schroeven.

https://www.corona-webshop.be/nl/cataloog/elektriciteit/schakelmateriaal/fontini-retro-schakelaars-garby

https://www.corona-webshop.be/nl/cataloog/elektriciteit/schakelmateriaal/fontini-retro-schakelaars-garby-colonial

https://www.corona-webshop.be/nl/cataloog/elektriciteit/schakelmateriaal/fontini-retro-schakelaars-venezia

https://www.corona-webshop.be/nl/cataloog/elektriciteit/schakelmateriaal/fontini-retro-schakelaars-dimbler

Via bovenstaande links heeft u een overzicht van het Fontini gamma. Vindt u het niet duidelijk of heeft u vragen, contacteer ons gerust via telefoon of mail !

De inbouwschakelaars van Fontini : Garby Colonial.

Dit is een voorbeeld van een Fontini Garby Colonial inbouwschakelaar. Deze schakelaar bestaat uit drie delen : de porselein witte schakelaar, de porselein witte “retro” draaiknop & de porselein witte afwerkkader.

Deze Fontini Garby Colonial schakelaar bestaat ook uit drie delen : de porselein witte schakelaar, de houten draaiknop & de verouderd houten afwerkkader.

Zoals u ziet kan u in het Fontini Garby Colonial gamma kiezen uit verschillende kleuren. De schakelaars/stopcontact bestaat uit verschillende kleuren : wit of zwart. De draaiknoppen voor de schakelaars zijn verkrijgbaar in wit, zwart, verouderd hout, retro-wit, retro-zwart. De montageplaten zijn verkrijgbaar in verouderd hout, wit porselein of zwart porselein.

Het Fontini Garby Colonial gamma is dus ook uitgebreider zoals wij hier beschreven hebben. Via onderstaande link vindt u een (niet volledig) overzicht van het Fontini gamma.

https://www.corona-webshop.be/nl/cataloog/elektriciteit/schakelmateriaal/fontini-retro-schakelaars-garby-colonial

Vindt u het niet duidelijk of heeft u vragen, contacteer ons gerust via telefoon of mail !

De toonzaal van de elektrische huishoudtoestellen is gesloten van donderdag 04/07/2024 tot en met maandag 08/07/2024. Alle andere afdelingen zijn OPEN gedurende deze periode.