droogkasten

logo-aeg

 

… meer droogkasten kunt u zien in onze toonzaal !

 

AEG droogkast T97689

T97689Met de ProTex-droogkast droogt u zelfs de meest delicate ladingen met gelijkmatige resultaten. En zijn Woolmark Gold-certificering maakt hem uniek.

Dankzij de geweldige droogresultaten, het lage geluidsniveau en een A+++ energielabel is dit de best presterende warmtepompdroger die er is.

Laat uw kleding 30% sneller drogen – en bespaar energie – dankzij een Variable Speed Compressor die zich tijdens de cyclus aanpast aan het vochtgehalte van het wasgoed.

Dankzij het Silent Plus System is deze droger de stilste warmtepompdroger die er is – met een laag geluidsniveau van slechts 62 dB, een record, bij de instelling Extra stil.

Betrouwbaarheid, duurzaamheid en prestaties – met minimaal geluid – dankzij de inverter-motor.

Het LogiControl LCD-display levert een logische manier om uw wasgoed helemaal te regelen. Met behulp van de tiptoetsen kunt u efficiënt door alle opties navigeren.

 

 

AEG droogkast T86589IH2

T86589IH2Met de ProTex-droogkast droogt u zelfs de meest delicate ladingen met gelijkmatige resultaten. En zijn Woolmark Gold-certificering maakt hem uniek.

Deze droogkast met warmtepomptechnologie zorgt ervoor dat uw kleding op een lagere temperatuur wordt gedroogd, waardoor zelfs de meest gevoelige stoffen, zoals wol en zijde, op een krimpvrije manier worden gedroogd.

Deze droger heeft het A++ energielabel – Dit betekent tot 58% minder energievrbruik t.o.v. een standaard B-label droger

De intelligente vochtigheidsensoren van het OptiSense-systeem zorgen voor het laagste energieverbruik, ongeacht de lading.

Betrouwbaarheid, duurzaamheid en prestaties – met minimaal geluid – dankzij de inverter-motor.

Met deze droogkast kunt u uw kleding bijna volledig geruisloos drogen. Het Silent System Plus zorgt voor een minimum aan lawaai – een enorm lage 62 dB met de Extra Silent-cyclus

 

bekijk de folder  : aeg-wasautomaten-droogkasten