ceremoniewagens

logo-corona-wagens

Corona bruidswagens voert u in haar mooiste limousines met een stijlvolle service naar uw recepties, jubileums, trouwfeesten bedrijfsbijeenkomsten of persoonlijke feesten. U kunt kiezen uit een uitgebreid gamma bruidswagens : Mercedes, Jaguar, limousines, Rolls Royce, Cadillac, …

Bij Corona is een strikt tijdsschema van toepassing en neemt je parkeerzorgen volledig over. Indien gewenst zorgen zij ook voor ceremoniemeesters, die ervoor zorgen dat uw huwelijksdag stijlvol en vlekkeloos verloopt. Ook de chauffeurs zijn vertrouwd met de huwelijksceremonie en steken een handje toe waar nodig.

Corona beschikt over rijkelijke luxueuze wagens in een geklimatiseerd knus interieur (lekker warm in de winter, heerlijk koel in de zomer) waar je ontspannen kan genieten van uw huwelijksdag.

Corona is er voor u, om uw trouwdag dat ietsje meer glans te geven van de geslaagde start. Ons familiebedrijf, met de waarborg van persoonlijke service, degelijke en duidelijke afspraken, zorgt nooit voor onaangename verassingen. Wij steunen op jarenlange ervaring, gekoesterd met de liefde voor dit vak.

Kies uw ceremonie- of bruidswagen :

kies-limousine kies-corvette kies-cadillac kies-jaguar
Limousines Corvette Cadillac Jaguar
kies-rollsroyce kies-kever kies-mustang
Rolls Royce Volkswagen Kever Mustang