Belgische flair en vakmanschap

Met meer dan 100 jaar ervaring en expertise heeft Niko twee nieuwe, stijlvolle, premium schakelaars ontwikkeld: Niko Rocker en Niko Toggle. Beide zijn met de hand gemaakt in België en vervaardigd met hedendaagse technologie en materialen. Allebei eren ze authentiek, vintage design.

Niko Toggle – Steel white coated
Niko Toggle – Steel champagne coated
Niko Toggle – Alu grey brushed
Niko Toggle – Alu gold brushed
Niko Toggle – Alu blue grey brushed
Niko Toggle – Alu black brushed
Niko Rocker – Steel white coated
Niko Rocker – Steel champagne coated
Niko Rocker – Alu grey brushed
Niko Rocker – Alu gold brushed
Niko Rocker – Alu blue grey brushed
Niko Rocker – Alu black brushed

De Rocker-reeks heeft een balkvormige schakelaar. De Toggle-reeks heeft een tuimelschakelaar. Beide reeksen hebben ook dubbele schakelaars, en met tweevoudige afwerkkaders kan je tot 4 schakelaars hebben. De afwerkaders zijn verkrijgbaar zowel horizontaal als vertikaal. In het najaar van 2024 brengt Niko voor deze reeksen bijhorende stopcontacten uit.