LHZ radiatoren : een elegante oplossing voor iedere situatie.

De LHZ paneelradiatoren zijn ontwerpen met de laatste technologie, om een elegante verwarming te vormen in elke situatie. Ze kunnen toegepast worden in bijna iedere ruimte dankzij hun flexibele eigenschappen. Het assortiment van radiatoren kan gebruikt worden voor: vaste verblijfplaatsen,veranda’s, burelen, vakantie verblijf,tijdelijke huisvesting, etc.

Het uniek gepatenteerd “Magmatic” element is de warmtebron voor de radiator en is 100% efficiënt. Het element slaat de warmte gedeeltelijk op terwijl het de warmte afgeeft, dat reduceert uw verwarmingskosten. De radiator heeft een robuust uiterlijk. Zo zorgt de speciale punt gelaste lamellenconstructie voor een geluidloze werking, geen krimping- of uitzettingsgeluiden van het metaal. Deze doordachte lamellenconstructie creërt 6 maal de originele oppervlakte van de radiator, wat resulteert in een behaaglijke combinatie van natuurlijke stralingswarmte met natuurlijke convectiewarmte. Dit verschaft tevens een behaaglijke vloer temperatuur.

lhz radiatoren
lhz radiatoren
lhz radiatoren

De elektrische radiatoren van LHZ zijn, voor vele jaren al, wereldwijd aanvaard als beste vervanging op klassieke accumulatoren. Dit succes is grotendeels te danken aan de volgende eigenschappen en voordelen van het systeem:

  • een simpele installatie
  • veilig, schoon en eenvoudig in gebruik
  • flexibel, direct te beïnvloeden temperatuur, manueel of een draadloze thermostaat
  • verschillende modellen en vermogens variërend van 500 watt tot 3000 watt
  • geen onderhoud
  • 100% efficiënt
  • radiatoren zijn slechts 7cm diep
  • radiator kan simpelweg aangesloten worden in een normaal geaard stopcontact
  • alle radiatoren worden standaard geleverd met een wandmontageset
  • rollers of voeten kunnen extra worden bijbesteld

Doordat de producten van superieure kwaliteit zijn, is er 12 jaar garantie op de LHZ radiatoren en een garantie van 2 jaar op de electronica