Nans is een draagbare, oplaadbare armatuur die hulde brengt aan een verborgen en discrete plek aan de Costa Brava. Cala Nans is een kleine baai in Cadaquès, alleen bereikbaar via voetpaden of over zee. Een maagdelijk hoekje van de Middellandse Zee, waar de vegetatie en de wake van een oude vuurtoren deze plek tot een natuurlijke ruimte maken, waar je alleen het geluid van de zee en de vogels kunt horen die over de kust vliegen. Met de Nans wilden we verschillende manieren om vezels te weven combineren in één collectie. We waren geïnteresseerd in het benadrukken van het vakmanschap van de schermen, door hetzelfde product te laten zien met verschillende manieren om de inslag te weven, en het te combineren met verschillende vormen en kleuren die leven geven aan een in wezen mediterrane stijl. Nans worden op handgemaakte wijze geweven. Wij combineren graag hun kleuren en weven de inslag met verschillende openingen.