Wondermooi design, past in klassiek of modern interieur. Verkrijgbaar in verschillende kleuren & afwerkingen. Made in Belgium!

Cockpit-reeks

De schakelaars van de Cockpit-reeks kunnen (zoals een gewone schakelaar) aangesloten worden op 230V. Stopcontacten, usb-laders, netwerkstopcontanten, … zijn verzameld in de Void-reeks, maar hebben hetzelfde uiterlijk van de Cockpit-reeks.


De Cockpit reeks is verkrijgbaar in verschillende kleuren : matt white, stainles steel, textured black, textured brass, matt black, bronze antique, gunpowder black, tin antique, copper, nickel. U kan ook de kleur & de vorm van het knopje kiezen. De kleur van de rand kan u ook kiezen.

  • Lithoss Cockpit tin antique & cone zwart

Select-reeks.

De Select-reeks bestaat uit drukknoppen, die verbonden moeten worden met teleruptoren 24V of 230V. Stopcontacten, usb-laders, netwerkstopcontanten, … zijn verzameld in de Void-reeks, maar hebben hetzelfde uiterlijk van de Select-reeks

De Select-reeks is verkrijgbaar in verschillende kleuren : matt white, stainles steel, textured black, matt black, brass, bronze antique, gunpowder black, tin antique, copper, nickel, textured white, messing antique. De kleur van de rand kan u ook kiezen.

Lithoss flush.

Met de Lithoss flush inbouwdozen kan u uw Lithoss schakelaar inbouwen zodat hij naaldloos aansluit met de muur. Zo zit uw schakelaar/stopcontact verzonken in de muur, en heeft de schakelaar/stopcontact geen ‘rand’ meer.