Kreon-1200x800

Het Belgisch merk Kreon staat voor een inspirerende collectie met een vooruitstrevend design. De vormgeving van hun armaturen is eenvoudig en strak. Omdat hun verlichtingstoestellen eerder sober zijn en niet opvallen, zijn ze tegelijk zeer veelzijdig in toepassing. De filosofie van Kristof Pycke, de art director van Kreon, bestaat erin dat schoonheid niet ontstaat door het toevoegen van het laatste detail, maar door het weglaten ervan. Daarom ligt de nadruk van hun verlichtingsoplossingen niet op het armatuur, dat minimaal aanwezig is en zich totaal op de achtergrond houdt, maar op het licht dat de show kan stelen. Wij tonen in onze vernieuwde toonzaal: Aplis, Cadre, Diapason, Erubo, Nuit, Prologe, Regard, Rei, Rokko, Unit en Up.

Nuit profile Cadre

ERUBO_private Grimbergen  CADRE_Styling Coiffure

Prologe 145 single Prologe 145 in-Dolma PID single Cadre

Aplis in-line AIL 165 wallwasher  Aplis in-Line in line 165 80 AIL

NUIT_Creative Space Paris