parlofonie en videofonie

logo-niko

 

Niko parlofonie & videofonie heeft een eenvoudig en uiterst compact design. De buitenposten zijn zowel op- als inbouw verkrijgbaar, met of zonder kleurencamera. Ze zijn vandaal- en weersbestendig. Zo heb je altijd een stijlvol visitekaartje aan de deur. De nieuwste binnenposten hebben geen hoorn meer, je communiceert handenvrij en comfortabel met je bezoekers.

Met een audio- of videokit haal je meteen een complete oplossing in huis. De kits zijn voorgeprogrammeerd en bevatten een stijlvolle binnen- en aluminium buitenpost, plus de voeding. Bovendien zijn ze gemakkelijk uitbreidbaar met een extra binnenpost, audiobuitenpost en een contact om een poort of hek te bedienen.

Niko parlofonie.

niko-10151 niko-10520Deze audiokit met tweedraadstechnologie bestaat uit:
• één audiobuitenpost met één beldrukknop voor opbouw (10-151),
• één audiobinnenpost (10-520),
• één voeding 20 (10-801). De buitenpost is voorzien van een instelbare microfoon en luidspreker en een verlicht tekstveld voor personalisatie. Op de binnenpost kun je het belvolume regelen en uitschakelen. De communicatie met de buitenpost verloopt handenvrij. Het deurslot kan rechtstreeks op de voeding worden aangesloten. De kit is voorgeprogrammeerd zodat je het enkel nog hoeft aan te sluiten.

 

 

De kit is uitbreidbaar met:
• één audiobinnenpost (10-520) of één compacte deurtelefoon voor opbouw (10-505),
• één audiobuitenpost,
• één DIN-railrelais (10-831) om een extra poort of hek aan te sturen,
• één tafelsteun (10-519) voor de audiobinnenpost

 

Niko videofonie.

niko-10570 niko-10161Deze videokit bestaat uit:
• één compacte aluminium videobuitenpost voor opbouw met één beldrukknop (10-161),
• één videobinnenpost met kleurenscherm en touchbediening (10-570),
• één videovoeding (10-806). De buitenpost is voorzien van een instelbare microfoon en luidspreker en een tekstveld voor personalisatie dat enkel verlicht wordt bij duisternis. De kleurencamera heeft infraroodleds voor een betere zichtbaarheid ‘s nachts. De compacte witte binnenpost biedt een uitstekende beeld- en geluidskwaliteit en maakt handenvrije communicatie met de bezoeker mogelijk. De binnenpost is voorzien van vlakke aanraakgevoelige toetsen, wat de vormgeving en het onderhoudsgemak verhoogt. Het deurslot kan rechtstreeks op de voeding worden aangesloten. De kit is voorgeprogrammeerd zodat je het enkel nog hoeft aan te sluiten.

 

 

 

 

De kit is uitbreidbaar met:
• één videobinnenpost (10-570 of 10-571) en één modulaire splitter 2 (10-824-01) OF drie audiobinnenposten (10-520 of 10-505),
• één audiobuitenpost,
• één DIN-railrelais (10-831) om een extra poort of hek aan te sturen,
• één tafelsteun (10-567) voor de videobinnenpost

 

logo-BTicino

 

 

bTicino parlofonie.

kit-audio_369211
Audiokits: u kunt kiezen tussen binnentoestellen met een hoorn of met handenvrijfunctie. De buitendeurmodules kunnen worden opgebouwd of ingebouwd. De audioset is verkrijgbaar met 1 of 2 oproepen (1 of 2 binnentoestellen).

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

bTicino videofonie.
kit-video_368711-1Videokits: De beeldschermen zijn verkrijgbaar als zwart-wit- of kleurenscherm, met hoorn of handenvrijfunctie. De buitendeurmodules kunnen worden opgebouwd of ingebouwd. De kits zijn verkrijgbaar met 1 of 2 oproepen (1 of 2 binnentoestellen).

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

videokit_369711_400x400pxVideokit met geheugen & toegangscontrole: de binnenpost kan tot 160 oproepen registreren met 1 foto en 16s geluid of tot 18 oproepen met 16 foto’s en 16s geluid. Via de geïntegreerde badgelezer kan men op zeer eenvoudige manier een toegangscontrole verwezenlijken. Bij de kit zitten 6 badges in verschillende kleuren geleverd: voor elk lid van de familie een badge!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Interessante links :

http://www.bticino.be
http://www.bticino.be/nl/videofonie

 

logo_busch

Uw huisdeur vormt de verbinding tussen de buitenwereld en uw privésfeer thuis. Voor beide zijden opent Busch- Welcome® nieuwe mogelijkheden voor de realisatie van een individuele en uniforme woonomgeving. Met veel comfort, meer veiligheid en een design dat past bij uw woonstijl. Dit systeem past zich buiten harmonisch

aan de architectuur aan en zorgt ook binnen voor een uniforme vormgeving, passend bij de lichtschakelaars en wandcontactdozen.

 

abb-bj-01abb-bj-02

 

abb-bj3Beelden wie er aan de deur staat, kunnen ook bekeken worden via uw iPhone of smartphone, zelfs wanneer u niet thuis bent. De deur openen vanop afstand, of het gesprek via uw iPhone is perfect mogelijk via deze videofoon.

 

 

 

 

 

http://www.busch-jaeger.com/nl/products/door_communication.htm